Yhteystiedot

Heli Kuoppamäki
Lammintie 31
61600 Jalasjärvi
0445188214

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:199339 kpl

 

MYYDÄÄN MARSUJA !

Huomioithan Suomen Marsuyhdistyksen suosituksen ettei marsua myytäisi yksin eläjäksi ! Jos suunnitelmissa on ostaa minulta yksi marsu niin sille pitää olla kotona jo valmiiksi marsu kaveri tai sitten sille pitää ehdottomasti hankkia sellainen mahdollisimman nopeasti toisaalta sillä marsu on laumaeläin ja ethän sinäkään olisi onnellinen ilman ihmisseuraa joten huomioithan tämän kun suunnitelmissa on marsun hankinta minulta tai muualta !

Marsuista on seuraa toisilleen vaikka asuisivat eri häkeissä yksin ja tämäkin on parempi vaihtoehto kuin vain se yksi marsu jos yhteiselo samassa häkissä ei jostain syystä onnistukaan. Marsujen hinnat vaihtelevat yleensä 30 – 60 euron paikkeilla (urokset 50 e ja naaraat 60 e, ns eläkeläiset edullisempia) ja maksu marsua hakiessa/tuotaessa ellei muuta ole etukäteen sovittu. 

Myynnissä myös toisinaan muitakin marsuja sillä aina ”myytävät” ei ole ihan päivitettynä joten kannattaa kysyä suoraan minulta että mitä löytyy milloinkin. Parhaiten minut saa kiinni arkisin numerosta 044-51 88 214 klo 17 jälkeen ja jos en vastaa puhelimeen laita vaikka viestiä perään mitä asia koski, niin otan yhteyttä. Kuljetus Seinäjoelle/Nurmoon onnistuu asioidessa siellä suunta ja toisinaan myöskin muualle ja tietysti näyttelyihin mahdollisuuksien mukaan joten kysy kuljetuksista että onnistuisiko !


Myytävistä marsuista pyydän 20 € varausmaksun kun marsu varataan minulta ja joka hyvitetään sitten myyntihinnasta marsua/marsuja luovutettaessa, mutta jota ei palauteta jos marsua ei tulla hakemaan minusta riippumattomista syistä tai ostaja haluaa perua varauksen. Huomioithan tämän marsua varatessasi minulta !

Kysyminenhän ei tietysti maksa mitään.

Mahdollisesti myynnissä kaksi sileäkarvaista kirjavaa risteytys urosta sekä  kaksi naarasta.


                                                            

       Olen Suomen Kani- ja Jyrsijäliitto ry:n ja Suomen Marsuyhdistys ry:n virallinen marsukasvattaja:

 

Mira´s-marsut

Heli Vaaralahti

60200 Seinäjoki

044-51 88 214

vaaralahti(at)gmail.com

vaaralahti[at)hotmail.com

 

Muokattu tätä sivua viimeksi 3.10.2019